Pavel Turcu – „Superstarul” anului 2010

Echipa „Jurnal de Chişinău” a făcut topurile anului 2010. „Superstarul” anului a fost declarat cel mai vestit paznic din Ungheni – Pavel Turcu. Vedeţi mai jos ce scriu colegii noştri de la Jurnal despre acesta:
„Pavel! Pavel! Pavel!”, scandau spectatorii adunaţi în sala Palatului de Cultură din Ungheni la începutul lui martie 2010. Şi asta după ce Pavel Turcu, paznic la un supermarket din Ungheni, a spulberat toate recordurile de vizualizări pe site-ul youtube.com cu piesa, scrisă de el timp de „şinşi minuti” şi intitulată „Imn Eurovision”.
Artistul „autoproclamat” spera să reprezinte R. Moldova la concursul internaţional „Eurovision” de la Oslo. A fost creat ad-hoc şi un grup de susţinători ai lui Pavel Turcu pe internet, iar câteva zeci de bloggeri din Republica Moldova şi-au concentrat forţele pentru promovarea noului star din Ungheni. Dacă nu ar fi fost juriul care nu i-a acordat nici un punct „concursantului” ajuns în finala etapei naţionale a concursului, visul lui Pavel Turcu ar fi putut să se realizeze. Amintim că „superstarul” din Ungheni a declarat că, în cazul în care nu va câştiga finala naţională, va participa anul viitor la preselecţia din România.
Toate nominalizările le găsiţi pe site-ul Jurnal.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *