Împreună vom schimba faţa Ungheniului

Imediat dupa lansarea apelului primarului de Ungheni, Alexandru Ambros, de a începe o dezbatere publică privind viitoarea denumire a scuarului din centrul oraşului şi amenajarea în continuare a acestuia, au început să sosească şi primele propuneri.
Menţonăm că apelul respectiv a fost plasat pe contul personal al primarului de pe Facebook.com, la 2 decembrie curent şi preluat, în aceeaş zi, de Expresul.com.
Ana Cojocaru vine cu o idee originală: de a amenaja un foişor pentru înregistrarea căsătoriilor, pe timp de vara, în scuar. „În Cluj este aşa ceva în parcul central. Cred că se poate de găsit şi în Ungheni un loc potrivit”, scrie dînsa pe adresa managerului site-ului Expresul.com, Vitalie Harea. Olga Terehovschi propune să fie instalat un panou cu harta Ungheniului, ca lumea să afle, de exemplu, rutele microbuzelor etc., să fie instalat şi un panou video publicitar.
De altă părere este Annette Ternovschi. „Parcul trebuie să ramînă un „loc pentru relaxare”. Consider că este un spaţiu prea mic ca să fie încărcat cu panouri informative de interes administrativ”, ne scrie dînsa.
V., un unghenean mai supărat, remarcă: „Investiţi bani în infrastructura oraşului. Nu mă interesează cît de frumos arată oraşul atîta timp cît nu funcţionează corect (avem gropi la fiecare 30 cm, birocraţie excesivă etc.).
Aneta: Este un proiect de încurajat. Bravo tuturor celor care au depus efort pentru realizarea lui.
Am o singură idee, poate este banală, dar o consider esenţială. Vă sugerez să plantaţi o specie de flori şi anume: viole. Sînt foarte colorate, rezistente la toate anotimpurile anului, nu sînt scumpe, foarte uşor de întreţinut. Simbolizează mirare şi speranţă. Cred că violele ar bucura ochiul oricărui vizitator al părculeţului. Mult spor!
Continuaţi să ne scrieţi. Puteţi să ne lăsaţi propuneri în comentariile la acest articol sau pe contul Expresul.com de pe Facebook. Împreună vom schimba faţa Ungheniului.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *