Deschiderea scuarului în Cartierul Centru al oraşului Ungheni

Locaţia: aleea în scuar, paralelă cu strada Naţională – intersecţia străzilor Naţională şi Decebal, oraşul Ungheni
Primăria oraşului Ungheni şi Programului Naţiunilor Unite de Dezvoltare din Moldova va organiza festivitatea de încheiere a proiectului „Amenajarea scuarului în oraşul Ungheni” şi de deschidere oficială a scuarului în Cartierul Centru al oraşului Ungheni, după care va avea loc o conferinţă de presă. Raportul privind rezultatele implementării proiectului, va fi prezentat de Vlad Savin, arhitect-şef al oraşului Ungheni.
Primăria Ungheni a executat un proiect, cu o valoare de peste 470 mii lei, de amenajare a scuarului, fiind obţinută cofinanţarea PNUD, în mărime de 200 mii lei. Amenajarea scuarului din centrul oraşului a fost necesară pentru a îmbunătăţi imaginea estetică a oraşului, ca o precondiţie pentru creşterea numărului de turişti şi investitori în localitate. Conform conceptului Primăriei oraşului Ungheni, reabilitarea fizică a oraşului Ungheni şi amenajarea spaţiilor publice este importantă pentru creşterea calităţii vieţii locuitorilor.
În scuar au fost construite peste 1100 m2 de alei, amplasate 41 de bănci pentru odihnă şi tot atîtea coşuri de gunoi, 39 corpuri decorative de iluminat şi peste 20 de locuri de parcare.
Sursa: iComunicat.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *