Nici un cuvînt despre electorală

Deşi s-a lăsat aşteptat mai bine de o oră, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, numărul 2 în lista Partidului Democrat la alegeri, a fost întîmpinat cu bucurie de către angajaţii Centrului de Reabilitare şi Reintegrare Socială a Bătrînilor din Ungheni.
L-au aşteptat, răbdători, şi beneficiarii Centrului, peste 30 de bătrîni. Vlad Plahotniuc a venit cu ajutoare: 6 televizioare, mobilier şi lenjerie de pat. Li s-a adresat celor prezenţi: „Dragi pămînteni”, menţionînd că-şi trage rădăcinile şi din satul Costuleni, unde au locuit buneii săi de pe tată.
S-a întreţinut, prieteneşte, cu un alt costulenean renumit, Vitalie Vrabie, cel care a intermediat această vizită a lui Vlad Plahotniuc la Ungheni.
Omul de afaceri a înmînat la trei familii care au copii cu paralizie cerebrală cîte un plic cu cîte 11500 de lei, pentru intervenţii chirurgicale.
Deşi foarte multă lume se aştepta să se vorbească şi despre alegeri, nici Vlad Plahotniuc, nici cei ce-l însoţeau, nici cei ce l-au întîmpinat, nu au scos o vorbă despre scrutinul din 28 noiembrie curent.
Vlad Plahotniuc s-a limitat să spună doar că va reveni la Ungheni  şi cu alte ajutoare.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *