VIDEO: Tinerii au protestat faţă de incidentul de la Ungheni

Circa o sută de tineri au protestat astăzi în faţa sediului central al Partidului Comuniştilor faţă de incidentul de ieri de la Ungheni. Protestatarii, printre care şi simpatizanţi ai Partidului Liberal Democrat, purtau la braţ panglici albe ce simbolizează, potrivit lor, chemarea spre o campanie curată, fără tortură şi violenţă.
Tinerii au venit cu pancarte în faţa sediului PCRM şi au scandat mesaje împotriva lui Voronin: „Nu am uitat, Voronin=Tortură”, „Fără violenţă”, „Voronin=criminal”, „Nu mai vrem teroare comunistă” şi „Voronin stop torturing”.

Cu toate acestea, majoritatea protestarilor au declarat că nu sunt membrii sau simpatizanţii vreunui partid şi că s-au mobilizat prin intermediul reţelelor de socializare, după ce a apărut ştirea despre maltratarea simpatizantului PLDM, care a dorit să-i adreseze o întrebare liderului comunist.
Totodată, reprezentantul PCRM, Sergiu Sârbu, a declarat pentru presă că partidul are circa 500 de martori, care vor confirma că incidentul de ieri a fost defapt o provocare şi încercare din partea simpatizantului PLDM de a încălca ordinea publică. Cât despre leziunile suferite de acesta, reprezentatul PCRM susţine că au fost provocate însăşi de agresivitatea acestuia.
Potrivit informaţiei parvenite de la Serviciul de Asistenţă medicală din Ungheni, cetăţeanul Anton Cotici a suferit o entorsie a ligamentelor articulaţiei genunchiului drept, iar după acordarea ajutorului medical de urgenţă, pacientul a fost transportat la domiciliu.
Sursa: UNIMEDIA


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *