În căutarea unei comunicări mai bune cu unghenenii

Primarul de Ungheni, Alexandru Ambros, şi-a creat un profil pe Facebook, una dintre cele mai importante reţele de socializare din internet.

În mesajul pe care l-a plasat, se menţionează că acest profil a fost creat „cu scopul de a îmbunătăţi calitatea dialogului cu locuitorii acestui minunat oraş, precum şi de a-i informa concetăţenii noştri de peste hotare şi pe cei interesaţi de oraşul nostru despre evenimentele şi proiectele în curs de desfăşurare”.

Primarul speră să aibă astfel o comunicare cît mai bună cu utilizatorii de internet pe care îi consideră „printre cei mai activi cetăţeni, care pot genera idei noi, progresiste”. Prin intermediul acestui profil mizez să fiu în contact cu cît mai mulţi ungheneni, să îi informez şi să aflu printre primii despre nevoile lor”, mai spune dînsul.

Alexandru Ambros este absolvent al facultăţii de matematică şi cibernetică a Universităţii de Stat din Moldova, a predat, timp de opt ani, informatica în şcoală, după care s-a lansat în business. Este la primul său mandat de primar.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *