Igor Ursachi, noul antrenor al formaţiei FC Costuleni

Schimbări de fronturi la formaţia de fotbal FC Costuleni. „Leii” au semnat un contract cu tehnicianul moldovean Igor Ursachi. Aceasta după ce echipa pregătită de interimarul Marcel Reşitca, nu a reuşit nimic după plecarea lui Ilie Vieru, fiind învinsă de FC Tiraspol şi Olimpia Bălţi.
Tehnicianul care a stat la baza înfiinţării clubului Dacia Chişinău a acceptat oferta „alb-albaştrilor”, de a antrena „leii” până la finele acestui sezon.
În vârstă de 48 de ani, Ursachi a pregătit FC Dacia, în sezoanele de debut, şi formaţia FC Taraz, din Kazakhstan, deasemeni a lucrat la echipa naţională a Moldovei, fiind secundul lui Viktor Pasulko.
Noul tehnician preia echipa într-o stare destabilă, care a ajuns pe locul 11 în clasament, cu doar 8 puncte, fiind despărţită de două lungimi de undă de ultima poziţie.
Ursachi va fi prezentat lotului luni, 25 octombrie. Primul meci pe banca costulenilor îl va disputa joi, 28 octombrie, la Tiraspol, contra campioanei Sheriff, în cadrul optimilor de finală ale Cupei Moldovei.
Sursa: JurnalSportiv.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *