Tinerii din întreaga țară își vor da întâlnire la Ungheni, în cadrul unui eveniment inedit

Un eveniment de zile mari va avea loc la Ungheni, pe 12 august. Este vorba de ”ZIT Ungheni 2023 – Explorează-ți potențialul!”, eveniment ce va avea loc în cadrul programului ”Ungheni- Capitala Tineretului 2023”, organizat de Asociația Obștească ”Alfa Beta”.

În acest context, tinerii din întreaga țară vor avea ocazia să celebreze tinerețea.

Potrivit organizatorilor, aventura va începe de la Chișinău , cu ”𝑇𝑟𝑒𝑛𝑢𝑙 𝑇𝑖𝑛𝑒𝑟𝑒𝑡̦𝑖𝑖”, care va veni spre Ungheni. În timpul călătoriei cu trenul vor fi organizate activități captivante, jocuri interactive și ateliere tematice.

Iar atunci când trenul va ajunge la Gara Feroviară Ungheni, oaspeții vor fi întâmpinați de tinerii băștinași car îi vor ghida spre locația evenimentului, cu un popas în centrul municipiului Ungheni, la faimoasa Piața Independenței și a havuzului complex.

Odată ajunși în Parcul central ”Micul Cluj”, toți cei prezenți vor avea ocazia să exploreze oportunitățile de dezvoltare personală și profesională a tinerilor, diversificate și repartizate pe șapte zone:

  • Zona 𝗙𝗢𝗧𝗢 (destinată amintirilor atractive),
  • Zona 𝗚𝗔𝗠𝗘𝗦 (cu jocuri, energizante și interacțiune pozitivă),
  • Zona 𝗢𝗡𝗚 + 𝗖𝗲𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝘁𝗶𝗻𝗲𝗿𝗲𝘁 (activități de educație non-formală),
  • Zona 𝗣𝗥𝗢𝗙𝗘𝗦𝗜𝗢𝗡𝗔𝗟𝗔̆ (programe, cursuri și job-uri pentru tineri),
  • Zona 𝗩𝗘𝗥𝗗𝗘 (practici și concursuri de educație ecologică),
  • Zona 𝗔𝗥𝗧𝗔̆ (ateliere creative)
  • Zona 𝗕𝗨𝗡𝗔̆𝗦𝗧𝗔𝗥𝗘 (activități sportive, recreative și mix de fructe).

Tot în cadrul evenimentului, vor fi organizate jocuri, concursuri, masterclass-uri, tombole cu premii, sport stradal și art graffiti.

”Ritmul tinereții va răsuna și din scenă, într-un concert de zile mari cu tineri cântăreți, din țară și de peste Prut. Continuăm cu un super recital la tobe și desigur, discotecă în aer liber”, spun organizatorii.

Menționăm că, unul dintre invitații speciali este interpretul unghenean, EL Radu. ”Am onoarea și deosebita plăcere să vin cu un recital muzical, deci pe data de 12 august ne vedem la evenimentul “ZIT Ungheni 2023”. În cadrul acestui eveniment vor evolua și câteva tinere artiste din familia noastră muzicală din cadrul EL Radu Project care vor veni de la Iași, Botoșani și Chișinău”, a menționat artistul pe pagina sa de Facebook.

Expresul.md

 

 

 

 

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *