Horoscop săptămînal. 26 octombrie – 1 noiembrie

horoscopBerbec
Vei avea o perioadă în care îți dorești să stai singur, însă amintește-ți că și prietenii te pot ajuta să ieși din starea de melancolie în care ești de ceva vreme. Vei avea o săptămînă agitată la serviciu.
Taur
Ai probleme de sănătate la începutul săptămînii. La muncă riști să te culci pe o ureche din cauza rezultatelor bune din ultima perioadă, însă nu uita că trebuie să demonstrezi în permanență de ce ești capabil.
Gemeni
Nu reușești să te odihnești. Dacă îți poți lua cîteva zile libere, profită de ele și relaxează-te. Pe plan financiar vei rezolva o problemă mai veche, care îți va rotunji oarecum bugetul.
Rac
Ai grijă, riști să distrugi prietenii și chiar și relația ta de cuplu. Profită de weekend ca să rezolvi problemele. Vei avea succes pe plan profesional, lucru care te va face să te axezi mai mult pe muncă.
Leu
Astenia de toamnă te afectează mai mult decît pe ceilalți. Mai lasă treburile casnice o zi sau două și odihnește-te corespunzător. Vei cheltui mai mulți bani decît de obicei, așa că ai grijă în ce investești.
Fecioara
Nu ai stare, simți o energie debordantă, așa că încerci să faci un milion de lucruri deodată. Dacă nu te simți obosit, o poți ține tot așa, deoarece astrele te susțin și îți asigură o stare de sănătate bună.
Balanța
Simți nevoia să dormi mai mult și poate este un semn al corpului tău că te pîndește o răceală. Bea mai multe ceaiuri și consumă fructe. Prioritare pentru tine vor fi relațiile cu partenerul și cu părinții.
Scorpion
Oboseala s-ar putea să îți strice starea de spirit, mai ales spre sfîrșitul săptămînii. La serviciu ai discuții și probleme cu mai mulți colegi, așa că o ședință ar trebui să vă ofere șansa să le lămuriți pe toate.
Săgetător
În cazul în care răceala îți dă de furcă, ia-ți o zi liberă, căci doar așa vei scăpa de simptome. La urma urmei, la serviciu ai demonstrat că dai randament, deci vei reuși să acoperi ziua liberă.
Capricorn
Ești plin de energie și îți rezolvi abosolut toate problemele în această săptămînă. La muncă vei avea cîteva beneficii financiare ce te vor bucura mult. Pe de altă parte, relația de cuplu cam scîrție.
Vărsător
Chiar dacă, fizic, te simți bine, pe plan mental ai prefera să iei o pauză. Ești nervos și agitat fără vreun motiv anume și nu știi cum să rezolvi problema. Vei cîștiga bani dar îi vei cheltui foarte repede.
Pești
Vei începe un proiect nou sau vei avea rezultate suprinzătoare la locul de muncă, așa că vei simți că eforturile tale din ultima perioadă nu au fost în zădar. Se arată cîștiguri financiare la final de săptămînă.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *