„Trofeul pentru transparență bugetară” – la Primăria Călărași. De unde a venit și pentru ce

Primarul de Călărași, Nicolae Melnic, cu trofeul în mână

Primarul de Călărași, Nicolae Melnic, cu trofeul în mână

Coaliția pentru transparență bugetară și Expert-Grup au decis să ofere Primăriei Călărași „Trofeul pentru transparență bugetară”.
”Primăria Călărași a reușit o serie de progrese în implementarea principiilor de transparență și participare, fapt pentru care a primit acest trofeu”, se arată pe pagina de facebook a Expert-Grup.
”După mai multe dezbateri, autoritatea a făcut un pas important în stimularea implicării locuitorilor orașului în procesul bugetar, prin aprobarea regulamentului privind bugetarea participativă. De acum încolo, călărășenii vor putea iniția și depune proiecte de interes public pentru a rezolva problemele comunității”, se mai arată în acea postare.
O primă idee de proiect deja a fost sesizată de Expert-Grup – pentru Muzeul de Istorie si Etnografie din Călărași, care este, potrivit experților organizației respective, o adevărată bijuterie în inima orașului.
Expert-Grup este o organizație neguvernamentală și non-profit, specializată în cercetări economice și de politici publice, care activează la Chișinău.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *