VIDEO. Înainte de a depune dosarul la Consiliul Electoral, candidatul Blocului ACUM la funcția de primar de Ungheni, Gheorghe Petic, a mers în fața primăriei pentru declarații

Foto: stiri.md

Foto: stiri.md

La 11 luni de la arestarea liderului Platformei DA Ungheni, Gheorghe Petic, chiar în fața primăriei din Ungheni, dânsul revine în același loc.
De data aceasta, cu un prilej important, din punctul său de vedere.
Însoțit de peste 30 de membri și susținători ai celor două componente ale Blocului ACUM (Platforma DA și PAS), Gheorghe Petic a ținut să anunțe public, printr-o înregistrare video, plasată pe pagina sa de facebook, decizia de a fi înaintat candidat din partea Blocului ACUM la funcția de primar al municipiuui Ungheni.
Ulterior, a mers la Consiliul Electoral al Circumscripției Ungheni nr. 35 pentru a depune actele necesare.
S-a întâmplat pe 19 septembrie, cu doar cîteva ore înainte de expirarea termenului de depunere a dosarelor pentru înregistrarea celor ce doresc să candideze la funcția de primar sau consilier local.
Urmează ca, timp de 7 zile, Consiliul Electoral al Circumscripției Ungheni să ia decizia de înregistrare sau de respingere a lui Gheorghe Petic în calitate de candidat la funcția de primar al municipiului Ungheni.
Deocamdată, potrivit site-ului cec.md, nu a fost înregistrat niciun candidat la funcția de primar al muncipiului Ungheni. Și-au anunțat public intenția de a candida actualul primar, Alexandru Ambros (independent) și reprezentantul  Partidului Socialiștilor, Ghenadi Mitriuc.
https://www.facebook.com/gheorghe.petic.12/videos/373522866911460/


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *