Odihna de vară pentru copiii călărășeni. Ca de obicei, doar la ”Romanița” din Oricova

Imagine simbol: www.voievod.org

Copiii călărășeni și părinții acestora au o singură opțiune pentru o tabără de odihnă staționară în raionmul lor. De ani buni, aici activeazădoar tabăra de odihnă ”Romanița” de la Oricova.
Costul biletului în acest an e de 1800 de lei pentru zece zile de odihnă.
Per total, vor fi organizate șapte ture, iar în fiecare tură se vor odihni câte 100 de copii. Asta, deși, anterior, responsabilii călărășeni susțineau că numărul copiilor ce se vor odihni aici va crește cu 125, grație construcției unei noi căsuțe.
Startul va fi dat pe 4 iunie. Ultima tură se va încheia la 24 august.
Biletele vor putea fi cumpărate de la Direcția Învățământ, Tineret și Sport din Călărași. O parte din bilete vor fi acordate gratuit – pentru diverse categorii de copii, începând cu olimpici și terminând cu cei care provin din familii su o situație materială mai problematică. Celelalte vor putea fi cumpărate de către părinți cu reduceri substanțiale, în funcâie de starea material a acestora.
Potrivit Elenei Gonța, șefa Direcției Învățământ, Tineret și Sport, pentru odihna copiilor în sezonul estival 2019 au fost alocați de la bugetul de stat un million de lei.
Va funcționa, totodată, o tabără de vară cu sejur de zi – în incinta Școlii primare din Călărași, unde va fi organizată o singură tură pentru 100 de copii.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *