Veselă personalizată marca Nina’s Handmade

Nina Ulinici din Nisporeni, o tânără de 28 de ani, are multe vise, pe care vrea neapărat să le realizeze. Și-a pus câteva scopuri, pe care le va atinge neapărat.
Deocamdată, a învățat să lucreze cu argila polimerică. Și o face bine.
”Am aflat despre lucrul cu acest fel de argilă de la o prietenă, pe când eram studentă, prin anul 2011”, povestește. A impresionat-o atât de mult, încât s-a apucat să învețe să lucreze cu ea.
Și a învățat. A confecționat, ani în șir, bijuterii din argilă polimerică.
Astă vară, i-a mai venit o idee. De ce să nu încerce să personalizeze vesela, și-a zis. Mai ales că are un copilaș care o inspiră mereu.
”Odată ce ai o inimă de copil în casă, ești motivat să creezi ceva special și pentru el”, face o explicație. Astfel, au apărut și primele obiecte personalizate. Tehnica a învățat-o din internet. Și tot împodobește ba linguri, ba furculițe, ba cești și farfurii de tot felul.
”Fiind o persoană activă de felul meu, nu pot sta pe loc și, atunci când copilul meu doarme la amiază, trebuie să-mi ocup cu ceva timpul. Am ales să confecționez veselă personalizată”, a spus tânăra.
Despre noua sa pasiune a scris pe pagina sa de facebook. Imediat au apărut și primele comenzi.
Clientul este cel care își alege obiectul ce și-l dorește personalizat, textura, culoarea și așa mai departe. Iar Nina Ulinici se străduie să-i îndeplinească toate dorințele.
Îi place ceea ce face. Câteodată, spune ea, se trezește zâmbind în timp ce efectueză o anumită lucrare.
Clienții comandă tto ce vrei, dar mai ales, împodibirea unor cești. ”De fiecare dată, pentru mine este o nouă provocare, iar mie îmi plac provocările”, afirmă tânăra.
Vesela pe care o folosește o cumpără din magazine. Nu e simplu, căci, susține dânsa, în magazinele noastre nu prea găsești veselă de calitate, într-o singură culoare.
În ceea ce privește comenzile, nu se plânge. Are suficiente, și de bijuterii, și de veselă personalizată.
Fiind întrebată care este costul obiectelor sale, a spus că nu exagerează niciodată. ”Încerc să mă pun în locul clientului meu și atunci înțeleg mai bine care îi sunt posibilitățile”, zice. Astfel, prețurile la bijuterii variază între 25 și 100 de lei, iar la veselă – între120 și 250 lei.
Nina Ulinici a absolvit Facultatea de litere a Universității Libere Internaționale din Moldova. Împreună cu soțul, au deschis, în 2013, un Centru de studiere a limbii engleze la Nisporeni. Dânsa mai este și voluntară în mai multe organizații din Republica Moldova, dar și de peste hotare.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *