O zi specială, cu un bal ca în povești, cu regi și regine

Un alt an, alți absolvenți, o altă promoție. Și în acest an, absolvenții claselor a IX-a și a XII-a de la liceele și gimnaziile din orașul Călărași au avut parte de un bal ca în povești.
Îmbrăcați la patru ace, cei 141 de absolvenți ai liceelor ”Vasile Alecsandri” și ”Mihail Sadoveanu”, dar și ai gimnaziului ”Ion Creangă”, au venit, pe 23 iunie, la balul de absolvire, organizat tradițional de primăria orașului Călărași.
”E deja o tradiție pentru elevii claselor absolvente, dar și pentru reprezentații primăriei, care au grijă de absolvenți în fiecare an”, ne-a spus Aurica Amariei, specialist tineret și sport la primăria orașului Călărași.
Aflată deja la a opta ediție, Gala absolvenților a început tradițional cu mesaje de felicitare din partea organizatorilor, a profesorilor și părinților. Fiecare dintre ei le-a urat absolvenților un drum bun în viață, plin de succese și voie bună.
Primarul de Călărași, Nicolae Melnic, ca de fiecare dată, i-a rugat pe absolvenți să nu uite de orașul de unde și-au început calea, de orașul în care mereu vor fi așteptați cu brațele larg deschise, inclusiv ca tineri specialiști.
”De fiecare dată vin la Gala absolvenților cu cea mai plăcere, deoarece este un eveniment cu adevărat important și pentru noi, funcționarii, dar și pentru tinerii absolvenți. Noi avem grijă ca ziua aceasta să fie pentru ei una specială”, a subliniat primarul.
Cu emoții și bucurie, absolvenții ascultau sfaturile și urările celor care în fiecare an nu uită de ei. Conștienți că au terminat o etapă a vieții și vor trece în alta, cu mai multe responsabilități și griji,  s-au distrat la maximum, au dansat, au jucat în jocuri distractive. La final au fost aleși regele și regina balului.
„Dragi absolvenți, parcă mai ieri erați la început de cale, iar acum aveți un drum nou, pe care urmează să îl parcurgeți. Vă doresc din tot sufletul ca acest prag al maturității să fie unul cu succes, să-l pășiți cu dreptul, să aveți rezultatele dorite și să alegeți calea corectă”, li s-a adresat absolvenților și Elena Gonța, șef interimar al Direcției Învățământ, Tineret și Sport Călărași.
Primăria orașului Călărași le-a înmânat celor mai activi și mai iscusiți elevi diplome de merit pentru rezultatele bune care le-au obținut pe parcursul anilor de studii.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

11 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *