Horoscop săptămînal. 9 – 15 noiembrie

horoscop
Berbec
Profită de prima parte a săptămînii pentru a face ceva productiv, căci se anunță vremuri prielnice pentru sarcinile de lucru mai grele, pe care le-ai amînat în ultima vreme.
Taur
Deși ai o condiție fizică bună, nu este indicat să te răsfeți mai mult decît e cazul. Ai toate șansele de a atrage norocul de partea ta, însă trebuie să îți dai seama în ce direcție ar trebui să mergi.
Gemeni
Este indicat să elimini pe cît posibil stresul din mediul înconjurător, pentru a scăpa și de eventualele probleme pe plan psihologic. Vrei să treci cu bine peste situațiile tensionate? Zîmbește!
Rac
Încearcă să te axezi mai mult pe fapte și mai puțin pe vorbe, limitează-ți cuvintele atunci cînd porți o conversație. În caz că vrei să pregătești o surpriză partenerului, mergi pînă la capăt.
Leu
Începutul de săptămînă te găsește cu un tonus bun și gata de a-ți pune planurile în aplicare. Este cazul însa să te focusezi spre un punct anume și să treci la acțiune.
Fecioara
Nu vei fi pregătit pentru o nouă săptămînă, căci luni și marți ai o stare generală proastă și vei dori să stai închis în casă. După această perioadă, abilitățile de comunicare se îmbunătățesc.
Balanța
Toate bune și frumoase din punct de vedere al sănătății. Încearcă să conștientizezi că lucrurile nu stau mereu așa cum îți dorești. Munca în echipă dă roade săptămîna aceasta.
Scorpion
Viața socială va deveni tot mai animată, vei cunoaște persoane noi, cu o viziune asemănătoare cu a ta. Ai grijă să nu îți neglijezi partenerul de viață, care se așteaptă să-i fii alături în orice situație.
Săgetător
Începi să gîndești într-un mod negativ, iar asta nu poate să fie decît în dezavantajul tău. Trebuie să te concentrezi tot mai mult la serviciu, căci acum nu poți să-ți permiți să dai greș.
Capricorn
Te așteaptă o săptămînă cu multă filozofie. Ești la o răscruce de drumuri? Caută sfatul unui apropiat cu mai multă experiență, care a fost cîndva în locul tău. Uite așa apar și unele oportunități.
Vărsător
În prima parte a săptămînii vei fi martor la o serie de evenimente ce își vor pune amprenta asupra ta. Dacă simți că se petrece ceva rău cu tine sau cu cei dragi, încearcă să remediezi acest lucru.
Pești
Provocările legate de sănătate te vor lovi din primele zile ale săptămînii. Chiar dacă nu sînt probleme majore, este indicat să le acorzi atenție acum, pentru a nu avea de suferit în viitor.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *