O seară de romanțe în plină toamnă

În fotografie: Trupa ”Seven band” la Călărași

În fotografie: Trupa ”Seven band” la Călărași
În fotografie: Trupa ”Seven band” la Călărași

O odaie în semi-întuneric, cu un cămin în centru, în care focul pîlpîia voios, romanțe și multe, multe aplauze. O atmosferă de vis a dominat în seara zilei de 29 octombrie într-un local din Călărași. Zeci de funcționari publici, antreprenori, iubitori ai frumosului s-au adunat, după o zi grea de lucru, în jurul focului.
Au venit cu toții aici pentru a asculta romanțe și a se relaxa. ”Mai cîntă vioara romanța” – a fost genericul seratei.
Chiar dacă strunele de vioară nu s-au auzit, romanțele au fost la ordinea zilei.
”Ne-am străduit să facem împreună lucruri frumoase, să adunăm oameni cu suflete mari, ca să mai uităm de problemele cotidiene”, a remarcat Valentina Stratan, specialist tineret și sport în cadrul primăriei Călărași. Și nu în zădar a spus aceste cuvinte.
Spectatorii au avut parte de o seară de neuitat, cu muzică de calitate. Romanțele, interpretate de tinerele talente din Călărași, au pătruns în sufletul tuturor celor prezenți, iar trupa ”Seven band” din Chișinău, sau ”cireașa de pe tort”, așa cum a fost supranumită de organizatori, a făcut furori.
”A fost o seară minunată. După ”Seven band” nu are cum să fie altfel”, a menționat, la final, primarul de Călărași, Nicolae Melnic. Dînsul și-a exprimat dorința ca asemenea serate să mai urmeze. ”Nu numai primăria ar trebui să organizeze astfel de momente. Ar putea organiza oricine, pentru că, uneori, chiar avem nevoie și de hrană sufletească”, a mai spus edilul.
Aplauzele de la final, care au curs necontenit, au fost dovada succesului evenimentului. ”A fost o seară pentru suflet”, a declarat Victor Ambroci, șeful Secției Economie Călărași. Și Vasile Curmei, consilier raional, dar și antreprenor, a rămas mulțumit. ”Mă simt foarte bine după o zi grea de muncă. Merită să lași totul deoparte pentru astfel de momente”, a spus dînsul.
Artiștii care au contribuit la crearea bunei dispoziții au primit, în semn de recunoștință, diplome din partea primăriei Călărași, organizatoarea evenimentului.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *