Rețete culinare. Salată de vară

Irina CaducencoIngrediente:
Salată verde, două fire ceapă verde, două ouă fierte, 100 gr caşcaval, şapte roşii cherry, un ardei gras roşu, trei linguri ulei, două linguriţe muştar, sare, două linguriţe oţet, 1/2 linguriţă miere de albini.
Mod de preparare:
Salata se desface şi se spală frunză cu frunză sub jet de apă rece. Ceapa verde se curăţă şi se taie. La ardei se scoate cotorul şi se taie fîşii subţiri, roşiile se spală şi se taie în patru. Caşcavalul se taie cubuleţe. Într-un bol se rup frunzele de salată, se adaugă ceapa verde tăiată, ardeiul tăiat fîşii subţiri, roşiile tăiate şi caşcavalul cubuleţe. Se face un sos din muştar, miere de albine, sare, oţet şi ulei. Se presară sarea şi se adaugă sosul şi se amestecă. Ouăle se curăţă şi se taie în patru. Se pun peste salată. Se lasă o jumătate de oră la rece şi apoi se serveşte.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *