Încă o bancă renovată în stil modern la Ungheni

Imagine: protv.md

Imagine: protv.md
Imagine: protv.md

Filiala Ungheni a Băncii comericale „Eximbank” s-a schimbat la faţă. Începînd cu 26 iunie curent, cînd a fost inaugurat oficial sediul proaspăt renovat, angajaţii de aici vor avea alte condiţii de muncă, mult mai bune şi mai moderne. Şi clienţii, promit ei, vor avea parte de servicii bancare la un nivel mult mai înalt.
„În condiţiile în care sediul nostru a fost echipat cu echipament modern, ne obligăm să fim mai exigenţi faţă de noi şi mai receptivi la solicitările clienţilor, prestînd mai operativ serviciile şi implementînd produse noi pe piaţa bancară”, a subliniat Vitalie Calchei, directorul băncii, la festivitatea de inaugurare a sediului renovat. Directorul general al „Eximbank”, Marcel Chircă, prezent şi el la eveniment, a ţinut să accentueze că „filiala din Ungheni este printre primele filiale deschise în republică” şi că merita sediul pe care-l are începînd cu 26 iunie.
De noul aspect al băncii s-a declarat mulţumit şi Eduard Balan, viceprimarul de Ungheni. Dînsul a menţionat că asemenea clădiri reprezintă imaginea oraşului.
Filiala Băncii Comerciale „Eximbank” a fost deschisă la Ungheni în anul1996.
UNGHENI | Natalia Junghietu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *