A treia vară consecutiv au îmbinat utilul cu plăcutul

Imagine simbol: sibiu-turism.ro

Imagine simbol: sibiu-turism.ro
Imagine simbol: sibiu-turism.ro

Și în acest an, orașul bulgar Nesebr, situat pe malul Mării Negre și-a întîmpinat călduros oaspeții din 17 țări ale lumii, la Festivalul internațional de cîntece și dansuri pentru copii ”Solnte, radosti, crasota”, ediția a XIV-a. Printre sutele de participanți care s-au adunat în perioada 15-19 iunie la concurs s-au numărat și 11 copii de la Studioul muzical ”Do-Re-Micii” de la Palatul culturii din Ungheni, ghidați de conducătoarea, Aliona Popovici.
Și așa cum deplasarea micilor artiști ungheneni în Bulgaria a devenit deja tradițională, aceasta avînd loc deja al treilea an consecutiv, tot atît de tradițională a fost și reîntoarcerea cu premii de valoare acasă. Astfel în palmaresul ”Do-Re-Micilor” s-au mai adăugat – o diplomă și medalie de gradul trei pentru grupa mică, una de gradul doi pentru grupa mare și încă una,  la fel de gradul doi pentru solista Adriana Popovici.
”Din an în an crește nivelul organizatoric și competițional al concursului în cauză, de aceea este tot mai greu să obții locuri premiante”, a remarcat la întoarcerea din Bulgaria, Aliona Popovici, conducătoarea studioului. Dînsa s-a declarat satisfăcută de rezultatele copiilor și a spus că vor merge și la anul la festival, pentru a îmbina utilul cu plăcutul și pentru a petrece zile fierbinți pe litoral și seri muzicale în aer liber.
UNGHENI | Ina Landa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *