Concurs cu pereţi goi la Şcoala profesională

Imagine: foto.dinmoldova.info

Imagine: foto.dinmoldova.info
Imagine: foto.dinmoldova.info

În scurt timp, Şcoala profesională din Ungheni se va alege cu un hol de toată frumuseţea, reparat ca la carte. Şi asta, datorită unui concurs regional cu genericul: „Cel mai bun în meserie”.
Astfel, timp de patru zile, reprezentanţi ai nouă şcoli profesionale din regiunea Centru s-au străduit să arate tot ce ştiu mai bine, tencuind şi zugrăvind pereţii din holul Şcolii profesionale din Ungheni. A fost, pentru instituţia respectivă, o adevărată premieră. Fiecărui din cei 18 concurenţi – cîte doi din fiecare şcoală – i-a revenit cîte zece metri pătraţi de perete, care, ulterior, trebuiau să arate, vorba ceea: în stil european.
Ca să le fie mai simplu, totul a fost dat jos, pînă la cărămidă şi piatră. Cei 180 de metri pătraţi de pereţi goi-goluţi au fost puşi astfel la dispoziţia aspiranţilor la titlul suprem.
„Sperăm că elevii noştri vor ocupa, neapărat, unul dintre locurile premiante”, a făcut o remarcă Ştefan Bodrug, directorul adjunct pe instruire şi producere la Şcoala profesională din Ungheni. Cert este că instituţia deja a cîştigat. La final, se va alege cu pereţi noi. Iar cîştigătorii concursului se vor alege cu premii băneşti şi cu nota maximă, acordată de Comisia de calificare.
Concursul este organizat de o companie naţională de construcţii, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi şcolile profesionale din republică.
UNGHENI | Natalia Junghietu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *