Cinci accidente în patru luni

Imagine simbol: ziuaconstanta.ro

Imagine simbol: ziuaconstanta.ro
Imagine simbol: ziuaconstanta.ro

Două tamponări ale pietonilor, o ciocnire, o inversiune și chiar o cădere a pasagerului din autovehicul. Anume așa arată tabloul accidentelor rutiere în raionul Nisporeni în primele patru luni ale anului curent. Toate cinci s-au produs din vina conducătorilor auto.
Din fericire, nimeni nu și-a pierdut viața. Opt persoane însă s-au ales cu diferite traumatisme, se arată într-o notă informativă a Serviciului supraveghere transport și circulație din cadrul Inspectoratului de poliție Nisporeni.
Cele mai multe accidente au avut loc în lunile februarie și aprilie – cîte două, iar în martie – unul.  Cele mai periculoase drumuri s-au dovedit a fi în satele Șișcani, Cristești, Iurceni, Bălănești, dar și traseul Bucovăț-Nisporeni-Bărboieni.
Efectuînd o analiză a cauzelor care au dus la comiterea accidentelor în perioada de referință, inspectorii auto nisporeneni au ajuns la concluzia că șoferii vinovați nu au respectat elementarele reguli de circulație, au depășit viteza stabilită pe anumite porțiuni de drum, dar și au urcat la volan în stare de ebrietate.
Îmbucurător este faptul că în primele patru luni ale anului curent accidente cu implicarea copiilor nu au fost înregistrate.
NISPORENI | Ina Landa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *