Horoscop săptămînal. 26 noiembrie – 2 decembrie

horoscop 26 noiembrie - 2 decembrieBerbec
Un mic moment de depresie vă va întuneca începutul săptămînii: vă veţi simţi neglijaţi şi vă veţi închide în voi. Va trece repede, e doar o manifestare a stresului şi a oboselii.

Taur
Asocierea cu nişte persoane nu prea bine văzute v-ar putea aduce unele probleme de imagine. În dragoste, veţi trece prin nişte clipe mai delicate. Financiar, nu veţi sta prea bine.

Gemeni
La serviciu, nu veţi avea de ales şi veţi accepta nişte sarcini care nu vă plac. Banii nu se duc chiar pe cele mai folositoare lucruri, dar acesta nu e un motiv de stres, pentru că vin alţii în curînd.

Rac
Veţi simţi că totul vă merge la maxim. Veţi primi o veste excelentă legată de profesie, cel mai probabil un răspuns sau un rezultat, pe care îl aşteptaţi de mult.

Leu
Centrul preocupărilor va fi profesia. E şi cazul, căci nu v-a mers prea bine în ultima perioadă. Efortul pe care îl faceţi acum va avea consecinţe pozitive pe termen lung.

Fecioara
Nu vă bucuraţi de prea mult noroc: tot ce veţi dori, va trebui să obţineţi singuri şi cu ceva efort. La sfîrşitul perioadei veţi primi o veste bună despre o persoană apropiată.

Balanţa
Aveţi o mare nevoie de stabilitate sentimentală. Veţi primi o ofertă profesională care va cere mult curaj, dar are toate şansele să iasă foarte bine.

Scorpion
Sînteţi printre semnele norocoase ale zodiacului, pentru că veţi începe săptămîna în forţă. Astrele vă vor da energia necesară şi nimic nu vă va sta în cale.

Săgetător
Începeţi săptămîna gîndindu-vă mult la profesie. Norocul va fi oricum de partea voastră, dar, dacă veţi dori să fiţi printre primii, trebuie să faceţi un efort în plus.

Capricorn
Săptămîna începe cu cîteva problem, care vă vor afecta capacitatea de decizie şi vă vor îndemna ori la pasivitate totală, ori la gesturi impulsive.

Vărsător
Se anunţă o săptămînă excelentă din punct de vedere al evenimentelor sociale şi al distracţiei. Un pic mai slăbuţ staţi la capitolul finanţe, veţi solicita un mic împrumut.

Peşti
O săptămînă a surprizelor. Aţi putea primi nişte vizite neanunţate şi nu prea plăcute. Veţi face foarte multe demersuri pentru a obţine bani, veţi munci mult şi veţi primi ceea ce vă doriţi.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *