Certificat de înmatriculare falsificat detectat de polițiștii de frontieră ieșeni

vama Sculeni
Sursa: forum.md

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au întocmit o lucrare penală unui bărbat care circula cu un autoturism pentru care a prezentat la control un  certificat de înmatriculare falsificat.
În ziua de 02 iulie a.c., în jurul orelor 17.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei băcăuanul Valentin A., în vîrstă de 24 ani, conducînd un autoturism marca Fiat Punto, înmatriculat în Italia.
La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat pentru autoturismul mai sus menționat un certificat de înmatriculare emis de autoritățile italiene.
Avînd suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului prezentat la control polițiștii de frontieră au efectuat verificări specifice în urma cărora au constatat că stiker-ul aplicat pe reversul certificatului de înmatriculare nu îndeplinește condițiile de formă și de fond ale unuia autentic.
Polițiștii de frontieră au întocmit celui în cauză lucrare penală sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de uz de fals, urmînd a fi prezentată Parchetului de pe lîngă Judecatoria Iași, în vederea luării măsurilor legale.
Cercetările continuă pentru stabilirea intregii arii infracționale.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *