PUBLICITATE POLITICĂ / Renato Usatîi propune instituirea Stării de urgență în economie pentru 4 ani

Doar deciziile rapide și profesioniste pot salva economia Moldovei!

Una dintre primele decizii ale lui Renato Usatîi la guvernare va fi instituirea Stării de urgență în economie. Problemele au ajuns la o masă critică, foarte multe lucruri trebuie făcute rapid, iar birocrația în care s-a înglodat sistemul nu permite acest lucru. Moldova se scufundă în datorii, creșterea economică este mizeră, scad exporturile și importurile, se închid afaceri, sunt tot mai puține locuri de muncă, iar moldovenii pleacă masiv la muncă peste hotare.

Președintele Partidului Nostru Renato Usatîi spune că Starea de urgență în economie ar permite foarte rapid crearea unei companii aeriene de stat, a unei bănci de stat în care cetățenii moldoveni din diasporă să dețină 51 la sută din acțiuni. Renato Usatîi este convins, că pentru a soluționa numeroasele probleme din țară, multe lucruri trebuie făcute urgent!

Renato Usatîi a vorbit despre ceea ce întreaga societate vede, dar puțini o spun deschis. Calitatățile profesioniste ale deputaților din Parlament degradează de la o  legislatură la alta. Majoritatea deputaților nu percep esența problemelor și nu înțeleg ceea ce votează. De aceasta, Usatîi este pentru crearea unui Guvern format din mai multe partide în baza competenței profesionale, care va primi atribuții extinse. Persoane profesioniste în fruntea Guvernului vor lua decizii rapide pentru a soluționa problemele din societate și a crește rapid economia.

Pentru apărarea eficientă a consumatorilor, Renato Usatîi cere restabilirea urgentă a așa-numitului GOST. Standardele de calitate trebuie respectate la toate produsele vândute în Moldova, pentru a proteja interesele consumatorilor – adică a fiecărui cetățean al țării, care cumpără produse în magazine.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *