Accident grav la Ungheni. O persoană a ajuns la spital

Imagine: stiri.md

Un accident grav s-a produs pe data de 1 aprilie curent la Ungheni. Două automobile au fost grav avariate, iar un conducător auto a fost transportat la spital.

Potrivit ofițerului superior de presă al IP Ungheni, Cristina Vicol, polițiștii din Ungheni au fost sesizați în seara zilei de 1 aprilie, precum că pe o stradă din localitate s-a produs un accident rutier, transmite stiri.md.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit preliminar că, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Ungheni, un automobil de model Mercedes E220, condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, efectuând o manevră de depășire, a lovit lateral stânga – față un autoturism de model Nissan Qashqai.

În urma loviturii, automobilul Mercedes a derapat de pe partea carosabilă fiind proiectat într-o bordură și pilon de iluminat. Drept urmare, șoferul Mercedesului a fost transportat la Spitalul Raional Ungheni pentru îngrijiri medicale necesare. Celălalt șofer nu a avut de suferit.

Potrivit Elvirei Stati, directoarea interimară a Spitalului Raional Ungheni, la această oră starea pacientului este de gravitate medie spre stabilă.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul Drager, rezultatul fiind de 0.00 mg/l alcool în aerul expirat. Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

 

Expresul.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *