Victoria Tîrsînă: „Interesul pentru domeniul frumuseții, a apărut încă în perioada când eram doar o copilă”

Profesionalism, calitate, pasiune și servicii prestate la cel mai înalt nivel– sunt acele calități ce o definesc pe Victoria Tîrsînă, o tânără ambițioasă de 35 de ani, cu o experiență în domeniul frumuseții de 12 ani. Ea ajută femeile să se simtă încrezătoare în propria lor piele și să-și pună în valoare frumusețea utilizând tehnici de micropigmentare cât mai naturale.

Interesul pentru domeniul frumuseții, a apărut încă în perioada când era doar o copilă. Era fermecată de ilustrațiile și revistele pe care le avea prin casă, le analiza cu minuțiozitate, mai ales coafurile, machiajul și ținuta vestimentară a modelelor. Cele trei surori ale Victoriei au devenit „primele modele” pe care putea să exerseze diverse împletituri și coafuri.

Tatăl Victoriei a fost cel care a luat-o de mână și a înscris-o la școala de frizerie care activa în Ungheni, pe atunci, făcând cursuri de frizer, manichiură și pedichiură. Însă, Victoria a trebuit să renunțe la liceu.

După ce a finalizat cursurile, s-a angajat la o frizerie pentru a pune în practică cunoștințele acumulate. Însă, s-a confruntat cu o concurență în domeniu mult prea mare. „Frizerii, care aveau o mai mare experiență, nu se arătau dispuse să împărtășească din cunoștințele lor, să te ajute ca să nu rămâi doar cu teoria, dar și să capeți anumite abilități în mod practic. Chiar aveai nevoie de o persoană care să te ghideze. Din păcate, nimerisem într-un colectiv mai puțin prietenos, ceea ce reușise cumva să-mi „taie aripile” chiar de la început. ”, își amintește Victoria.

Pe lângă toate aceste impedimente, mai avea nevoie și de instrumentele necesare unui frizer, care erau destul de costisitoare. Din lipsa resurselor financiare, a fost nevoită să plece peste hotare, având un singur scop: să se reîntoarcă cu bani pentru a-și procura cele necesare. Revenită, ea s-a reorientat și spre o altă ramură, și anume ce a machiajului.

S-a aventurat în acest domeniu, în care se dedicase cu multă străduință și pasiune. „Atunci când am început să activez în domeniul machiajului, remarcasem că nu se punea accent pe sprâncene. Dacă părul și machiajul erau foarte solicitate, atunci pe un stil al sprâncenelor nu prea se punea accent. Cred că am fost printre primii specialiști care au început să lucrez la stilizarea sprâncenele. ”, recunoaște tânăra.

Ulterior, și-a pus în scop ca să nu se limiteze doar la această procedură, ci să crească profesional, învățând și aplicând alte tehnici.

În 2018, Victoria a extins gama de servicii, abordând nu doar stilizarea sprâncenelor, ci și micro-pigmentarea sprâncenelor, a buzelor și pleoapelor. Cele care au provocat-o să încerce și altă tehnică, au fost clientele sale. „Fiind în concediu de maternitate cu cel de-al doilea copil, clientele continua să vină și acasă. Într-o zi, cineva din ele mă întrebase dacă nu aș vrea să fac ceva permanent. Uite așa, întrebarea de acest fel a răsunat de mai multe ori și am decis să mă perfecționez și în acest domeniu. Mi-am dat interesul și am studiat mult ca să realizez această tehnică cât mai bine cu putință.”, a mai adăugat ea.

Victoria este mereu atentă la simetria sprâncenelor clientelor, dar și la multe alte detalii minuscule, dar destul de importante. „Datorită procedurii de micropigmentare se corectează forma, definește trăsăturile feței și armonizează chipul.”, mai spune ea.

Totuși, Victoria pune un accent deosebit pe naturalețe și, continuă să se perfecționeze și să rămână la curent cu ultimele tendințe. „Mereu trebuie să fiu în pas cu inovațiile, deoarece sunt multiple schimbări, în ceea ce privește culorile, chiar și tehnica. Din aceste considerente, am frecventat diverse cursuri din țară, dar și de peste hotare. Apoi, am intrat și în cea mai mare academie de micropigmentare din lume. Mi-a plăcut experiența pe care am trăit-o la academie. Am fost și în Estonia la un master class, de unde m-am întors cu diverse cunoștințe.”, a mai adăugat ea.

Tânăra reușește să îmbine cu succes rolurile și de studentă la Colegiul de Medicină din Ungheni, dar și cu cel de soție și mamă a două fetițe, dar și cariera în domeniul frumuseții. „În primul rând, le mulțumesc familiei pentru faptul că sunt foarte înțelegători și au preluat anumite treburi casnice. Datorită lor, le reușesc pe toate. Timpul este bine împărțit și încerc să mă conduc după agendă în care îmi coordonez activitățile, ceea ce mă ajută să fiu organizată”, spune ea.

După Victoria, elementele-cheie ale unei reușite este să iubești ceea ce faci, să ai încredere în tine și să înțelegi cu adevărat dorințele clienților. „Fiecare femeie vrea să se simtă specială atunci când pleacă de la o procedură de frumusețe, iar eu mă strădui să o realizez.”, conchide tânăra.

 

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *