Polițiștii din Călărași au fost primii care au beneficiat de instruiri privind integritatea în activitatea de serviciu

Sursa foto: Facebook / Poliția Republicii Moldova

Direcția prevenirea corupției a Inspectoratului General de Poliție a dat start intruirilor în domeniul integrității. Iar primii polițiști care au beneficiat de instruirea cu genericul „Integritatea în activitatea de serviciu” au fost cei din cadrul Inspectoratului de poliție Călărași.

În cadrul instruirii, polițiștii au fost familiarizați cu regimul juridic al conflictelor de interese și cadourilor, transparenţa în activitate şi răspunderea pentru actele de corupție.

Scopul activităților de informare, spun organizatorii, reprezintă promovarea și cultivarea integrității în sectorul poliţienesc, fortificarea integrității instituționale şi profesionale, inclusiv creșterea gradului de responsabilitate în procesul de executare a activităților de serviciu.

„Această inițiativă reprezintă un angajament constant al Inspectoratului General al Poliției de a asigura un mediu de muncă transparent și integru, atât în beneficiul polițiștilor, cât și al societății”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului General de Poliție.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *