Vicepremierul la Călărași: ,,Vom continua să fim alături de antreprenori pentru a le simplifica activitatea”

Imagine: Dumitru Alaiba

Ieri, 15 februarie, Dumitru Alaiba, Viceprim-ministrul Republici Moldova și Ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, a efectuat o vizită în raionul Călărași, unde a avut întrevedere cu autoritățile publice locale dar și cu oameni din mediul de afaceri.

În cadrul acestor întrevederi, vicepremierul a discutat despre modalitățile de îmbunătățire a climatul mediului de afaceri, efectele digitalizării serviciilor publice, debirocratizarea și simplificarea activității antreprenorilor.

,,Voi sunteți umerii pe care se ține economia acestei țări. De aceea, misiunea noastră este să vă simplificăm activitatea, să vă ajutăm să creșteți. Exact asta facem și vom continua să facem. Suceesul vostru este mândria noastră” a declarat Dumitru Alaiba.

În cadrul vizitei ministrul Alaiba a vizitat și trei întreprinderi din Călărași: o întreprindere de confecționare a articolelor vestimentare, o fabrică producătoare de țevi și o fabrică de panificație. Au fost discutate agenda de reforme a ministerului și oportunitățile de finanțare, inclusiv Programul guvernamental ,,373”.

Expresul.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *