Wizz Air nu își anulează zborurile. Autoritatea Aeronautică Civilă dezminte zvonurile

Sursa foto: bani.md

Compania aeriană low-cost Wizz Air, revenită pe Aeroportul Internațional Chișinău acum două săptămâni, nu își anulează zborurile în și spre Chișinău, informează Autoritatea Aeronautică Civilă. Anunțul a fost făcut în urma apariției unor informații eronate pe unele canale de Telegram și unele site-uri de știri, precum că, începând cu data de 15 ianuarie 2024, operatorul privat își anulează zborurile operate în Republica Moldova, scrie radiomoldova.md.

„În legătură cu informația distribuită în spațiul public cu privire la posibila anulare a curselor operate în Republica Moldova, Autoritatea Aeronautică Civilă informează că niciun operator aerian nu a anulat zborurile din și spre Chișinău. În cazul unui operator privat s-a produs o eroare tehnică în sistemul de rezervări, care urmează a fi remediată în scurt timp”, se arată în comunicatul AAC.

Compania precizează că această confuzie s-a produs din cauza modificării codului aeroportului din Chișinău, din KIV în RMO.

Wizz Air a revenit în Republica Moldova în decembrie 2023, după ce în martie anul trecut și-a suspendat zborurile de pe Aeroportul Internațional Chișinău sub pretextul unor riscuri pentru securitatea spațiului aerian.

Expresul.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *