Podcast / Rodica Guțu: ”Proiectul nostru a avut niște rezultate… chiar foarte bune”

Deja pentru a doua oară vorbim despre achizițiile publice, un subiect actual în contextul luptei cu corupția.

Rodica Guțu, președinta AO „Ecologie pentru sănătate”, a realizat, în anul 2023, un nou proiect important și util, întitulat „Monitorizarea achizițiilor publice realizate de către Spitalul Raional Ungheni pentru creșterea gradului de transparență și reducerea/ prevenirea riscurilor de corupție”.

În podcastul de mai jos dânsa povestește despre proiectul deja încheiat, despre rezultatele principale ale acestuia și cât de mulțumită este de ele?

Acest podcast a fost realizat în cadrul proiectului „Consolidarea Statului de Drept și a Mecanismelor Anticorupție în Republica Moldova”, cofinanțat de Uniunea Europeană și Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Partener al proiectului în Ungheni este AO „Ecologie pentru Sănătate”, care implementează proiectul „Monitorizarea achizițiilor publice, realizate de către IMSP Spitalul Raional Ungheni pentru creșterea gradului de transparență și reducerea/ prevenirea riscurilor de corupție”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *