Locuitorii din Nișcani vor beneficia, în curând, de sistemul comunal de canalizare

Imagine: ADR Centru

Pe 14 decembrie, la Nișcani, a avut loc o ședință de recepție a lucrărilor pentru obiectivul ,,Rețele de canalizare în satul Nișcani, raionul Călarași” care au fost executate în cadrul proiectului regional ,,Îmbunătățirea nivelului de trai în localitățile raioanelor Călărași și Strășeni, prin asigurarea accesului populației la sistemele centralizate de canalizare”.

Potrivit reperezentanților ADR Centru, executarea lucrărilor recepționate reprezintă construcția a două stații de pompare a apelor uzate, peste 3 km de rețea de canalizare gravitațională și aproape 1,5 km de rețea de canalizare sub  presiune, precum și dotarea cu două generatoare performante Diesel de 50 și 20 KW.

”Acești indicatori tehnici reprezintă o contribuție semnificativă la îmbunătățirea vieții locuitorilor din Nișcani, asigurându-le un acces îmbunătățit la servicii calitative de utilitate publică. Membrii comisiei de recepție au inspectat cu atenție lucrările și au confirmat calitatea acestora. De asemenea, s-a remarcat implicarea și conlucrarea eficientă a autorităților locale, care au contribuit la realizarea proiectului în termen”, scrie ADR Centru.

Investiția în infrastructura de canalizare, în valoare de peste 12,5 milioane de lei, a fost acoperită din Fondul Național de Dezvoltare Regională și Locală.

Expresul.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *