Angajații „AVE Ungheni” și „Apă-Canal Ungheni” au uniforme noi

Imagini: Î.M. „Apă-Canal Ungheni”

183 de angajați ai doi operatori de servicii publice comunale din Ungheni – S.R.L. „AVE Ungheni” și Î.M. „Apă-Canal Ungheni”– au primit echipamente de protecție precum salopete de iarnă și vară, cizme de iarnă. Acestea au fost oferite datorită finanțării oferite de Guvernului Franței, prin intermediul PNUD.

„Ne bucurăm că am primit aceste echipamente atât de necesare. Toate activitățile la procesele tehnologice se desfășoară în haine speciale, conform cerințelor regulamentului și securității muncii, de aceea acest suport este unul util și mult așteptat de angajați”, a menționat Nicolae Vieru, inginer-șef în cadrul Î.M. „Apă-Canal Ungheni”, pentru UNDP Moldodova

„Pentru a putea presta calitativ servicii este nevoie întâi de toate să asigurăm securitatea și să avem grijă de starea de sănătate a angajaților. Echipamentele primite sunt binevenite, mai ales că ne apropiem de sezonul rece”, spune Claudia Coniuhov directoarea S.R.L. „AVE Ungheni”.

Potrivit informațiilor, datorită finanțării oferite de Franța, au mai fost procurate echipamente IT. Totodată, și operatorul Apă-Canal Cahul beneficiază de sprijin similar.

Franța și PNUD mai susțin promovarea conceptului de cooperare intercomunitară, pentru prestarea în comun a serviciilor publice locale și sporirea eficienței acestora, datorită regionalizării.

Expresul.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *