Dăruiți cărți pentru a bucura copiii din Ungheni!

Fundația Comunitară Ungheni, în parteneriat cu Centrul Regional de Dezvoltare Durabilă, a dat startul unei Campanii sociale de colectare a cărților „ Dăruiește o carte și bucură un copil!”. Potrivit organizatorilor, aceasta este o campanie în care îşi găsesc locul toți cei ce simt, doresc şi vor cu adevărat să ajute necondiționat, sa aducă o rază de lumină în sufletele copiilor.

Iar ”scopul campaniei este de a colecta cărți cu tematică diversă adecvată vârstei copiilor claselor I- IX din familiile vulnerabile sau aflate în situații de dificultate din localitățile rurale, care din cauza veniturilor foarte mici nu-și pot permite achiziționarea cărților necesare”, se arată într-o postare pe Facebook.

Astfel, Fundația Comunitară Ungheni și Centrul Regional de Dezvoltare Durabilă, fac apel către instituțiile publice, asociațiile obștești, grupurile de inițiativă locală și toți cetățenii de bună credință din municipiul Ungheni să participe la Campania socială „Dăruiește o carte și bucură un copil!”. Aceste cărți, ulterior,  vor fi donate copiilor aflați în situații de dificultate pentru ca să aibă acces direct la lectură, să dobândească noi cunoștințe și să se dezvolte multilateral.

”Mizăm foarte mult pe contribuția tuturor invitaților noștri de a oferi șansa copiilor din familiile vulnerabile sau aflate în dificultate din localitățile rurale să primească seturi de cărți pentru a-și dezvolta capacitățile educaționale și cultura lecturii.”, au mai scris organizatorii.

Campania a început pe 9 noiembrie și va dura până pe 1 decembrie. Cărțile pot fi aduse la Primăria municipiului Ungheni, birourile 502 și 506.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *