Copiii de la grădinița ”Delia” – în vizită la Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei

Imagine: Poliția de Frontieră a Republicii Moldova

Copiii de la grădinița ”Delia” din orașul Ungheni au fost în vizită la Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, copii au rămas fascinați de unica instituție de învățământ din Republica Moldova, care pregătește exclusiv polițiști de frontieră.

”Vizita a început cu lecția de prezentare a Centrului de Excelență, cum au loc orele de studii și ce învață viitorii polițiști de frontieră, dar și cum corect este utilizat echipamentul din dotare. Micuții au avut posibilitatea să încerce și salteaua de lupte, unde elevii și cursanți învață tehnicile de intervenție profesională. Istoria instituției, promoțiile de absolvenți, evenimentele de rezonanță și multe exponate tematice de frontieră din cadrul muzeului Centrului de Excelență au fost urmărite cu mare interes”, scriu reprezentanții Poliției de Frontieră.

Istoria instituției, promoțiile de absolvenți, evenimentele de rezonanță și multe exponate tematice de frontieră din cadrul muzeului Centrului de Excelență au fost urmărite cu mare interes.

Întâlnirea cu cei mai curioși copii a încheiat cu promisiunea revenirii și poate deja în calitate de elev sau cursant al studiilor de formare a angajaților Poliției de Frontieră, se mai menționează în comunicat.

 

Expresul.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *