Cetățenii Republicii Moldova pot beneficia de transfer gratuit de la Chișinău spre Aeroportul Internațional Bacău

Imagine: Wikipedia

Cetățenii Republicii Moldova pot beneficia de transfer gratuit de la Chișinău spre Aeroportul Internațional Bacău, România și retur. Gratuitatea este valabilă până la sfârșitul acestui an, transmite moldpres.md.

Directorul comercial al Aeroportului Internațional „George Enescu” din Bacău, Gabriel Mariuță, a declarat că de această facilitate pot beneficia cetățenii care dețin un bilet care are drept punct de plecare sau sosire Aeroportul Bacău. Aceștia trebuie totodată să rezerve un loc în microbuz cu 24 de ore înainte de timpul plecării spre Bacău.

Din Chișinău, microbuzul va porni la orele 00.15 și 06.00. Plecare din Bacău este programată pentru orele 18.00 și 22.00.

Inițiativa face parte din programul Bacău Re-Connect, lansat de Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău, în parteneriat cu Consiliul Județean Bacău, care își propune asigurarea conectivității îmbunătățite cu Republica Moldova.

Aeroportul din Bacău operează curse spre mai multe destinații, inclusiv spre orașe cum ar fi Londra, Roma, Milano, Bruxelles, Dublin. Conform datelor din luna septembrie 2023, Aeroportul Bacău se află pe locul 9 în clasamentul aeroporturilor din România.

Expresul.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *