Atenție! Concurs de creație destinat elevilor din clasele primare

Imagine: Moldelectrica

Întreprinderea de Stat „Moldelectrica” a lansat marți, 21 noiembrie curent, concursul de creație, destinat elevilor din clasele primare, „Cum ajunge lumina în casa mea?”. Acesta se va desfășura în perioda 21 noiembrie – 8 decembrie 2023.

„Participanții concursului vor avea misiunea de a crea clipuri video cu o durată de maxim două minute, prin care vor promova sectorul electroenergetic, importanța meseriei de energetician, dar și cum își imaginează aceștia drumul energiei electrice până la instalațiile electrice din casă”, transmit responsabilii de la Moldelectrica.
Instituția mai precizează că vor fi mai mulți câștigători. Mai exact, vor fi două etape:
  • Evaluare Locală – desfășurată la nivelul Sucursalelor Î.S. „Moldelectrica” (Nord-Vest, Nord, Centru și Sud)– unde vor fi selectate câte 3 cele mai reușite materiale din fiecare regiune;
  • Evaluare Republicană – din cele 12 materiale selectate la nivelul Sucursalelor se vor selecta 3 ce se vor clasa pe locurile (I,II și III).

Cele 12 materiale selectate vor fi plasate pe pagina de faceebook a Î.S. „Moldelectrica” pentru participarea la premiul „Simpatia publicului”, prin determinarea celui mai votat material în perioada 14-18 decembrie curent.

Expresul.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *