Reguli mai stricte la aeroport. Accesul va fi permis doar pasagerilor

Imagine simbol, sursa: diez.md

Autoritățile anunță măsuri suplimentare de securitate în cadrul Aeroportului Internațional Chișinău (AIC). Mai exact, începând de astăzi, 19 octombrie 2023, ora 20:00, vor intra în vigoare un șir de măsuri aprobate „în contextul escaladării riscurilor în adresa securității mondiale pe fonul războiului din Israel, declarațiilor liderilor organizațiilor extremiste adresate comunității internaționale, menținerii mediului de insecuritate în zona de conflict și situației operative”, scrie realitatea.md.

Potrivit Poliției de Frontieră, în incinta aerogării va fi permis doar pasagerilor, în baza prezentării biletului și actului de călătorie, personalului care exercită atribuții de serviciu, precum și membrilor de echipaje ale aeronavelor.

Totodată, va fi sistat accesul prin poarta din mijloc a aerogării, fiind posibilă intrarea în Aeroport prin porțile de acces nr.1 și nr.3. Respectiv, pentru a exclude ambuteiajele din fața aerogării, dar și pentru fluidizarea fluxului de călători, se solicită prezentarea în Aeroport, cu cel puțin trei ore până la zborul rutei planificate”.

La fel, pentru „evitarea creării disconfortului pentru participanții la trafic în perimetrul aeroportului, echipaje ale Poliției vor asigura fluidizarea circulației”.

Expresul.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *