Grav accident la Gherman. O persoană a decedat

Imagine: Poliția Republicii Moldova

În seara zilei de 15 octombrie, în jurul orei 23:30, polițiștii din Ungheni au fost sesizați precum că pe traseul R16 s-a produs un grav accident rutier.

Preliminar, la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 25 de ani, locuitor al satului Taxobeni, raionul Fălești, conducând un BMW X5, la intrarea în satul Gherman din raionul Ungheni a pierdut controlul asupra mașinii și a ieșit pe contrasens tamponând frontal un Mercedes Sprinter, condus de un bărbat de 39 de ani din raionul Ungheni, care se deplasa în direcția raionului Fălești.

În urma coliziunii microbuzul s-a inversat.

Portivit datelor ambii conducători auto și pasagerii din BMW, doi bărbați de 27 și 22 de ani, au fost transportați la spitalul raional Ungheni cu diverse traumatisme.

La scurt timp, conducătorul Mercedes-ului a decedat.

Totodată la fața locului s-au deplasat două echipaje de salvatori și pompieri care au ajutat la descarcerarea victimelor. ”Salvatorii au reușit să deblocheze șoferul din fiarele autovehiculului avariat, un bărbat în vârstă de 25 de ani, care a suferit diverse traumatisme. Ulterior, în stare conștientă, acesta a fost predat Serviciului de asistență medicală urgentă și transportat la spital pentru îngrijiri de rigoare. Potrivit medicilor, la moment starea acestuia este gravă”, transmite IGSU.

Cauza și circumstanțele producerii accidentului, urmează a fi stabilite de organele de drept.

Imagine: Poliția Republicii Moldova

Expresul.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *