Zeama moldovenească se află în top 3 cele mai bune supe de pui din lume

Sursa foto: gustosel.wordpress.com

Potrivit unui top realizat de Taste Atlas, zeama moldovenească se află pe locul 3 în top 10 cele mai bune supe din lume.

În top 10 al celor mai bune supe de pui din lume, realizat de specialiştii de la Taste Atlas, au ajuns, în acest an, şi 2 ciorbe făcute în România . Totuşi, niciuna dintre acestea nu s-a clasat pe primul loc.

Potrivit clasamentului, cea mai bună supă de pui din lume este Tom kha gai, o specialitate naţională din Thailanda, făcută cu pui şi lapte de cocos. Supa thailandeză a obţinut un punctaj de 4,7 din 5.

Cu un punctaj demn de primul loc în top, ciorba rădăuţeană a obţinut 4,7 din 5 şi a ocupat astfel locul al doilea în topul celor mai bune supe de pui din lume.

Zeama din Moldova ocupă locul al treilea în topul specialiştilor Taste Atlas, cu un punctaj de 4,6, în timp ce supa de pui cu tăiţei, specialitate românească, a fost clasată pe locul 5 în lume.

Menționăm că, în luna aprilie Taste Atlas a publicat top 100 cele mai bune supe din lume iar zeama ocupa locul 95. Mai multe detalii citiți AICI. 

Imagine: antena3.ro

📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *