Statistici. Angajații Inspectoratului de Poliție au întocmit 502 procese verbale

Imagine simbol

În perioada lunii august, în Registrul de evidență „Alte informații cu privire la infracțiuni și incidente” Nr. 2, au fost înregistrate și documentate 970 de informații. Aceste date au fost prezentate de către Vasile Burlacu, șef interimar al Inspectoratului de Poliție Ungheni, în cadrul unei ședinței comune de lucru.

Potrivit lui, numărul de informații înregistrate pe parcursul lunii august, este dublu, comparativ cu alte luni ale anului.

De asemenea, în Registrul de evidență a înștiințărilor referitoare la infracțiuni Nr. 1, au fost înregistrate și documentate 72 de informații, în baza cărora, organul de urmărire penală a intentat 42 de cauze penale. Angajații echipelor de patrulare și reacționare operativă au intervenit la 638 de apeluri de urgență a cetățenilor.

Cu referire la combaterea criminalității, șeful interimar al Inspectoratului de Poliție a subliniat că, pe parcursul lunii august au fost înregistrate 42 de infracțiuni, comparativ cu 48 în perioada similară a anului trecut, atestându-se, astfel, o descreștere.

După genul de infracțiuni au fost înregistrate 11 cazuri de conducere în stare de ebrietate, 9 cazuri de furturi, 4 cazuri de escrocherii, câte 3 cazuri de accidente rutiere și încălcare a ordonanței de protecție, 2 cazuri de violență în familie și huliganism, câte un caz de omor, jaf, leziuni corporale medii, viol, răpire, samavolnicie și alte infracțiuni.

Totodată, au fost anunțați în căutare 6 infractori. Tot în această perioadă au fost reținuți 8 infractori, dintre care 7 din anul curent și 1 din anul precedent.

Totodată, în perioada lunii august, angajații Inspectoratului de Poliție au întocmit 502 procese verbale, aplicând amenzi în sumă de 253 de mii 725 de lei.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *