Locuitorii comunei Mănoilești vor beneficia în curând de un teren multifuncțional de sport

Imagine: Primăria comunei Mănoilești

Autoritățile locale din comuna Mănoilești au demarat un nou proiect numit „Reabilitarea terenului multifuncțional de sport din parcul central Mănoilești” câștigat în cadrul Programului lansat de Guvernul Republicii Moldova, prin intermediul Fondului Național de Dezvoltare Regională și Locală „Satul European Expres„.

Obiectivul general al acestui proiect este renovarea terenului de sport multifuncțional pentru asigurarea unor condiții calitative ridicate pentru practicarea sportului precum: fotbal, volei, baschet, tenis de câmp și alergări în orice perioadă a anului.

Astfel, în urma implementării proiectului locuitorii comunei Mănoilești vor dispune de:

  • un teren de sport cu dimensiunea 46 x 24 m, care include: teren de fotbal, volei, baschet, pistă de alergări care va fi renovat și îngrădit cu gard de protecție;
  • un teren de baschet și volei cu dimensiunea 20×10 amenajat, acoperit cu turnătură de cauciuc, marcaje longitudinale, transversale și diverse aplicate;
  • un set de tenis de camp instalat;

Tot datorită acestui proiect vor fi amenajate 2 clumbe în exteriorul terenului unde vor fi sădite flori și vor fi plantați 50 de copaci în parcul din preajmă.

Potrivit autorităților locale, au început deja lucrările prin pregătirea terenului, pentru executarea lucrărilor propriu zise, unde au fost implicați tinerii voluntari din comuna Mănoilești. Totodată sunt încurajați și ceilalți locuitori ai comunei să se implice, pentru realizarea cu succes a proiectului.

Menționăm că, proiectul „„Reabilitarea terenului multifuncțional de sport din parcul central Mănoilești” a fost lansat în cadrul Programului „Satul European Expres„, este finanțat de Guvernul Republicii Moldova, prin intermediul Fondului Național de Dezvoltare Regională și Locală.

Expresul.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *