Video/ Operațiune ”Fulger” la Călărași. Trei persoane au fost reținute pentru tâlhărie

Imagine: Poliția Republicii Moldova

Trei tineri cu vârsta cuprinsă între 17 și 28 ani, originari din raionul Călărași, sunt cercetați penal după ce ar fi comis o tâlhărie. 

Potrivit reprezentanților Poliției Republicii Moldova, suspecții ar fi intrat în timpul nopții într-o gospodărie din raionul Călărași și, prin spargerea geamului, au pătruns forțat în casă. Ulterior, aceștia având scopul sustragerii bunurilor, au atacat și imobilizat proprietarii casei, solicitându-le mijloace bănești și aplicând violența asupra acestora.

 În final suspecții au părăsit locul infracțiunii fără careva bunuri materiale.

Grație acțiunilor prompte întreprinse de ofițerii INI în comun cu angajații Inspectoratului de poliție Călărași, sub conducerea Procuraturii raionului Călărași și cu suportul mascaților BPDS „Fulger”, membrii grupării infracționale au fost identificați, iar cei doi suspecți au fost reținuți” a mai menționat sursa.

Conform datelor, în cadrul perchezițiilor efectuate la domiciliile bănuiților au fost depistate probe care ar demonstra vinovăția acestora, printre care și vestimentația care o purtau în timpul săvîrșirii infracțiunii.

 La moment, în privința celor doi tineri au fost emise mandate de arest, iar minorul este cercetat în stare de libertate.

Menționăm că, pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie de către două sau mai multe persoane, iar dacă vinovăția suspecților va fi demonstrată, aceștia riscă închisoare de la 8 la 10 ani.

Expresul.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *