Cândva reprezentant al disporei, acum se vrea primar al orașului Cornești

A fost parte a diasporei mai mulți ani la rând, iar acum s-a reîntors acasă și este convins să candideze  la funcția de primar al orașului Cornești. Este vorba de un tânăr – Ion Fîstîcan, informează Tribuna.md

„Sunt reprezentantul tinerei generații și mă bucur să mă regăsesc alături de alți tineri ca mine care poate da o șansă reală Republicii Moldova. Despre noi, tinerii, se spune că în cea mai mare parte nu ne vedem viitorul în Republica Moldova, că nu avem aici condiții de a ne valorifica potențialul, nu avem condiții de a ne dezvolta și elementar, nu putem spera nici măcar la un loc de muncă bine plătit ca să ne permitem să ne întreținem familiile. În mare parte, cei care spun asta au dreptate. Nu mai avem nici măcar acces la credite accesibile pentru a ne procura locuințe, nemaivorbind de locuri de muncă bine plătite. În aceste condiții sigur că este mai ușor să pleci și să te afirmi peste hotare, dar cum rămâne cu țara dacă toți vom pleca?”, spune el.

Ion Fîstîcan a muncit în Marea Britanie, dar a decis să se întoarcă acasă și să se implice în dezvoltarea și schimbarea spre bine a Republicii Moldova, nu declarativ, dar la modul practic. „Trebuie să ne implicăm la toate nivelurile, chiar începând cu alegerile locale din acest an. Personal voi candida la funcția de primar al orașului Cornești din raionul Ungheni”, a conchis Ion Fîstîcan.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *