Incendiu la intrarea în orașul Ungheni. O locomotivă a luat foc

Incendiu la Ungheni. O locomotivă a luat foc aseară în jurul ore 21:43, la intrare în oraș. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri dar si poliția.

Potrivit oamenilor legii, polițiștii inspectoratului de Poliție Ungheni au fost sesizați precum că, pe tronsonul de cale ferată „Ungheni-Chișinău”, la intrare în municipiul Ungheni, mașinistul a observat că în secțiunea motorului al locomotivei/vagonul din spate a izbucnit o flacără deschisă.

La acel moment a fost stopată garnitura de tren compusă din patru vagoane, ultimul fiind desprins de la garnitura de bază.

”La momentul izbucnirii incendiului în vagon nu se afla nici o persoană. În total, în întreaga garnitură se aflau 7 persoane. Nici o persoană nu a avut de suferit. Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii incendiului”, a declarat ofițera superioară de presă al IP Ungheni, Cristina Vicol.

”Apelul a parvenit de la un angajat al direcției, inițial s-a crezut că este vorba despre un incendiu de vegetație, ulterior la fața locului s-au deplasat popierii și au constatat că arde locomotiva trenului care circulă pe ruta Chișinău- Ungheni. În continuare urmează să fie stabilite toate circumstanțele, pentru a afla care este motivul izbucnirii incendiului, a spus pentru Expresul, Sergiu Postolachi, șeful Direcției Situații Exepționale.

În urma producerii incendiului focul a distrus 70% din suprafața locomotivei, un vagon pentru pasageri, dar și 20 m2 de vegetație uscată din preajma căii ferate, care a luat foc de la trenul afectat.

Precizăm că acest tip de vagoane au fost produse în anul 1987-1989.

Imagini video puteți vedea AICI.

 

IGSU
IGSU

 

 

Expresul.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *