Câte infracțiuni au fost comise în raionul Ungheni în luna iunie

Imagine simbol

În perioada lunii iunie, în Registrul de evidență au fost înregistrate 67 de informații, în urma cărora, organul de urmărire penală a intentat 50 de cauze penale. Despre acest lucru a menționat Vasile Burlacu, șeful interimar al Inspectoratului de Poliție Ungheni, în cadrul Ședinței comune de lucru a președintelui raionului și a șefului Oficiului teritorial Ungheni a Cancelariei de Stat.

Totodată, angajații implicați în echipele de patrulare și reacționare operativă au intervenit la 548 de apeluri de urgență a cetățenilor.

Totodată, pe parcursul lunii iunie au fost înregistrate 50 de infracțiuni, comparativ cu 54 în perioada analogică a anului trecut. „Din numărul total de infracțiuni înregistrate, au fost trimise procurorului rapoarte privind finalizarea urmării penale a 36 de cauze penale”, a concretizat șeful interimar al Inspectoratului de Poliție.

Astfel, au fost înregistrate câte 10 cazuri de furt și conducere în stare de ebrietate, câte 6 cazuri de violență în familie, dar și escrocherii, câte 2 cazuri de huliganism, accidente rutiere, încălcarea ordonanței de protecție, vătămarea gravă a integrității corporale din imprudență, neexercitarea obligațiilor drepturilor părintești. De asemenea, a fost înregistrat și câte un caz de omor, leziuni corporale medii, răpire, violare de domiciliu, încălcarea regulilor de protecție a muncii, amenințare sau violență săvârșită asupra unei persoane cu funcție de răspundere, corupere activă și distrugerea sau deteriorarea intenționată a bunurilor.

În perioada raportată au fost anunțați în căutare 4 infractori. Tot în această perioadă au fost reținuți 4 infractori – 3 din anul trecut și 1 din anii precedenți. De asemenea, au fost reținute 22 de persoane aflate în căutare pe alte categorii.

Potrivit informațiilor oferite de către Vasile Burlacu, în această perioadă, de către angajații poliției, au fost întocmite 608 de procese verbale cu privire la contravenție, unde suma amenzilor aplicate a constituit 267 mii 175 de lei, iar suma medie achitată fiind de peste 110 mii.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *