Premii, emoții și multe aplauze la „Gala Olimpicilor”, ediția 2023

Liceul „Vasile Alecsandri” din Ungheni și-a premiat olimpicii. Evenimentul a fost dedicat celor 81 de elevi care au adus faima liceului în raion și celor 29 de elevi care au obținut rezultate deosebite la olimpiada republicană la disciplinele școlare. De asemenea, au fost premiați și cele 29 de cadre didactice, care prin muncă perseverentă și dedicație cu discipolii, au obținut performanțe la olimpiadele școlare.

„După o muncă asiduă, se încheie un an școlar, care înregistrează rezultate. Noi ne mândrim cu rezultatele înregistrate și apreciem elevii care au participat atât la olimpiada raională, cât și națională. Aș dori să menționez și despre elevii care au participat nu doar la o singură disciplină și au obținut rezultate remarcabile”, a adăugat Ana Nucă, directoarea Liceului „Vasile Alecsandri”.

În cadrul ceremoniei de decernare a premiilor elevilor învingători la olimpiada raională și națională la disciplinele școlare, li s-au înmânat mențiuni, diplome și premii bănești.

„Este un eveniment foarte important și frumos, atât pentru noi, cât și pentru elevi, mai ales că ei au muncit foarte mult, au depus o muncă enormă pentru a obține așa rezultate. Observăm că, din an în an, elevii preminați la olimpiadele republicane sunt din ce în ce mai mulți. În spatele lor stau părinții, profesorii, dar și munca lor de zi cu zi pe care o depun atât la școală, cât și în afara instituției”, a menționat și Lilia Rîsîpanu, profesoară de geografie.

Nicoleta Budeanu a obținut locul I la limba franceză și la limba română la olimpiada republicană. Pentru al doilea an consecutiv participă la olimpiada republicană, și la ambele discipline obține locul I. Întrebată cum reușește să obțină rezultate remarcabile, Nicoleta spune că nu este nici un secret și nu există nici careva rețete a succesului. „Tot ceea de ce este nevoie, e să muncești, să fii ambițios, să ai în spate oameni care te susțin, precum profesorii și familia, la fel cum am parte și eu, și să-ți dorești mult acest lucru. Cred că acestea sunt cele mai importante calități pe care trebuie să le posede un elev olimpic”, a spus Nicoleta Budeanu, elevă în clasa a X-a.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *