Decis. Stagiile în serviciul public vor fi plătite

Maia Sandu a promulgat Legea cu privire la stagiile plătite în serviciul public. În acest context, tinerii între 18 și 29 de ani care își doresc să lucreze cot la cot cu funcționarii publici și să învețe din experiența lor vor fi acum și mai motivați să o facă, anunțul a fost făcut de șefa statului pe o rețea de socializare.

„Dragi tinere și tineri, vă invităm să participați la concurs pentru a lucra în echipele noastre de la Președinție, Parlament, Guvern, Cancelaria de Stat, alte autorități publice. În instituțiile statului se întâmplă multe lucruri interesante din care puteți învăța”, a menționat, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

Șefa statului a subliniat că acum, când procesul de aderarea la UE a devenit unul real, este nevoie de implicarea tinerilor.

„Oricare ar fi instituția pe care o alegeți, sper că veți avea parte de o experiență utilă pentru dezvoltarea voastră profesională. Noi, la rândul nostru, sperăm să convingem cât mai mulți tineri să rămână acasă, să vină să lucreze în instituțiile statului, să construim împreună Moldova europeană”, a adăugat președintele.

Expresul.md

📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *