O Zi a Ușilor Deschise va fi organizată la Centrul de Sănătate și Centrul Stomatologic din Ungheni

Sursa foto: Consiliul raional Ungheni

Joi pe 25 mai, în incintele Instituției Medico-Sanitară Publică (IMSP) Centrul de Sănătate Ungheni și Instituția Medicală (IM) Centrul Stomatologic (CS) Raional Ungheni va fi organizată Ziua Ușilor Deschise.

Potrivit organizatorilor, cu această ocazie, instituțiile vor acorda consultații gratuite copiilor, persoanelor în vârstă, persoanelor social vulnerabile, persoanelor cu dizabilități și refugiaților din Ucraina, precum și altor persoane cu necesități urgente de diagnosticare.

De asemenea, cei prezenți vor avea oportunitatea să primească consultații gratuite și de a realiza investigații necesare, cu ajutorul complexului Radiologic digital de ultimă generație care se află la IMSP Centrul de Sănătate Ungheni.

Echipamentul medical menționat a fost procurat în cadrul proiectului „Suport comunităților moldovenești în găzduirea refugiaților ucraineni”, finanțat de Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ), și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în colaborare cu Guvernul Republicii Moldova.

Toți doritorii sunt așteptați la IM Centrul Stomatologic Raional Ungheni și la IMSP CS Ungheni, pe 25 mai, în intervalul orelor 08:00-17:00.

Expresul.md 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *