Atenție! Agenția Servicii Publice nu va activa în zilele de 1 și 2 iunie

Imagine simbol, susra: diez.md

Agenția Servicii Publice (ASP) nu va activa în zilele de 1 și 2 iunie, care au fost declarate de către Guvern drept zile de odihnă în contextul desfășurării în Republica Moldova a Summitului Comunității Politice Europene, transmite moldpres.md.

Astfel, cetățenii care urmau să-și ridice actele de identitate (pașaport/buletin de identitate) pe data de 1 și 2 iunie, le vor putea ridica mai devreme, pe data de 31 mai. Începând cu data de 5 iunie, cetățenii vor ridica actele comandate anterior la orice oră, conform programului de lucru al subdiviziunilor teritoriale ale ASP.

Totodată, persoanele care s-au programat prealabil la serviciile prestate de către ASP pentru zilele de 1 și 2 iunie, au fost reprogramate pentru o altă dată.

Serviciile de stare civilă din municipiul Chișinău (subdiviziunile Centru și Botanica), municipiul Bălți, orașele Cimișlia, Hâncești, Ialoveni, Rezina, Râșcani vor asigura înregistrarea căsătoriilor în zilele de 1 și 2 iunie, în baza declarațiilor de căsătorie recepționate.

În același timp, Serviciul stare civilă care activează în incinta Combinatului Servicii Funerare din municipiul Chișinău va asigura înregistrarea în zilele de 1 și 2 iunie a actelor de deces.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *