30 mai – „Ziua ușilor deschise” la centrele de bacalaureat din Ungheni

Pe 30 mai, centrele de bacalaureat din Ungheni organizează „Ziua ușilor deschise” pentru candidații ce urmează să susțină probele de examen în sesiunea 2023.

Procedura are drept scop familiarizarea candidaților cu procesul de acces în centrul de bacalaureat, sălile de examen și regulile de organizare a probelor de examen. Detaliile vor fi comunicate elevilor de către administrațiile instituțiilor de învățământ.

Amintim că la Ungheni, în acest an, au fost create două centre de bacalaureat, la Liceul „Gheorghe Asachi” din Ungheni unde vor susține examenele 267 de candidați și la Liceul ”Alexandr Pușkin” din Ungheni unde s-au înscris 261 de candidați. În total, pentru sesiunea de BAC s-au înscris, în total, 528 de candidați, iar restanțieri din anii precedeneți – 84.

Examenul național de bacalaureat 2023 se va desfășura în perioada 2-20 iunie. La sesiune s-au înscris peste 19000 de candidați. Probele de examen se vor susține în 93 de centre de bacalaureat.

Evaluarea testelor de examen se va face în perioada 2-25 iunie, iar rezultatele preliminare din sesiunea de bază vor fi afișate în centrele de bacalaureat la data de 26 iunie 2023.

Potrivit Ministerului Educației și Cercetării din Republica Moldova în perioada 26-31 mai toate centrele de bacalaureat din țară organizează „Ziua ușilor deschise”.

Expresul.md 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *